Huisartsenpraktijk Winssen is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0487-521418; Spoednummer: 0487-522224
Telefoonnummer: 0487-521418; Spoednummer: 0487-522224
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Reizigersadvisering

Vanaf 1 januari 2012 kunt u bij onze praktijk en bij praktijk De Poort (Beuningen) terecht voor uw reisadvies, ook als u geen patiënt bent bij ons.

Bij vaccinaties denkt u al snel aan verre reisbestemmingen buiten Europa, maar wist u dat u voor bijvoorbeeld Turkije ook inentingen nodig hebt? Daarnaast gelden per land en afhankelijk van uw gezondheid aanvullende adviezen of maatregelen op maat. Dokter Raoul van den Muijsenberg en doktersassistente Elvira Martens zijn speciaal opgeleid om u hierover te adviseren. In Beuningen zullen dokter Rooyackers en doktersassistente Marjolein de Veer u adviseren.

De beide praktijken werken samen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en daarom hebben wij ons ook aangesloten bij Traveldoctor. Traveldoctor is een erkende landelijke reisvaccinatie-organisatie en door samen te werken met deze organisatie kunnen wij de tarieven laag houden voor u en bovendien kunt u nu ook terecht voor reizigersadvies als u geen patiënt bent in onze praktijk.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk via telefoonnummer 0487-521418. Om u zo goed en efficiënt mogelijk op weg te helpen, vragen wij u om voor deze afspraak een reisanamneseformulier in te vullen. Deze is te verkrijgen aan de balie van de praktijk of via de link onderaan deze pagina. Wij kunnen het advies dan vooraf uitwerken, zodat u tijdens de afspraak meteen de adviezen en de eventuele vaccinaties krijgt.

De kosten het het reisadvies en de vaccinaties dient u contant af te rekenen.

U weet precies waar u heengaat en uw huisarts weet het meeste over uw medische situatie. Een beter advies op maat kunt u dus niet krijgen!

Links:

www.huisartsendepoort.praktijkinfo.nl

www.traveldoctor.nl (via deze site kunt u ook een afspraak maken bij ons, door uw gegevens in te vullen. Wij nemen dan contact met u op). 

Reisanamnese (pdf)

Reisanamnese (word)